LEDIGA TJÄNSTER

Säljare inom DVH i Mälardalen

Plats:
Mälardalen

Sista ansökningsdag:
2020-10-04

FoodBroker är ett dagligvarubolag som företräder en bred portfölj av starka och välkända livsmedelsvarumärken inom den svenska dagligvaruhandeln. Vi introducerar och vidareutvecklar spännande varumärken och med vår kompetenta säljkår inriktad på butiksförsäljning driver vi försäljning som får varumärken att växa och synas i dagligvaruhandelns butiker. Vill du också vara en del av vårt säljteam och skapa framgångsrika varumärken i butik?

Vill du jobba med starka varumärken?

FoodBroker söker en initiativrik och målmedveten säljare till Mälardalen, Värmland och södra dalarna som kan utveckla försäljning och lönsamhet i distriktet. Företaget har marknadsledande varumärken i olika segment, bl.a. POP! Bakery och Khoisan Tea, i svensk dagligvaruhandel.

Om tjänsten

I din roll som säljare ska du driva och utveckla försäljningen i ditt distrikt genom att besöka de dagligvarubutiker som finns i din region. Du brinner för att hitta nya kreativa försäljningslösningar och du tror på att etablera långsiktiga relationer. Du kommer att ta hand om allt från orderläggning till aktuell butiksbyggnation.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Sälja in befintligt sortiment, nyhetslanseringar samt lokala och centrala kampanjer mot våra kunder inom dagligvaruhandeln.
 • Besöka befintliga kunder, skapa nya kundkontakter samt kontinuerligt upprätthålla och förstärka goda kundrelationer.
 • Säkerställa våra produkters närvaro i butik, i linje med företagets målsättningar
 • Skapa attraktiva exponeringar utanför ordinarie hylla.
 • Genomföra kategoriprojekt och ombyggnationer av hyllor i butik.

Vi söker dig som:

 • Är engagerad, målmedveten och resultatinriktad.
 • Trivs med högt tempo, att mätas mot tydliga mål och som vill utvecklas.
 • Är social och har god förmåga att skapa långsiktiga kundrelationer.
 • Är initiativrik, driven, självgående och med god planeringsförmåga.
 • Har god ekonomisk och analytisk förmåga.
 • Har bra samarbetsförmåga och arbetar gärna i team.
 • Har som grundinställning att allt är möjligt och inser att vi alltid gör vad som krävs ute hos våra kunder.

Tidigare erfarenhet av dagligvaruhandeln/servicehandeln, försäljning eller kundrelationer är starkt meriterande samtidigt som det viktigaste för oss är att du har rätt inställning och att du är en lagspelare. Du har grundläggande datakunskaper och talar och skriver flytande svenska. Lämplig bostadsort är Örebro med omnejd.

Tjänstens omfattning

Ersättningen består i huvudsak av fast lön, men vissa provisionsbaserade inslag kan förekomma. Till tjänsten ingår tjänstebil B-körkort är ett krav. Du utgår från hemmet.

Ansökan och kontakt

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till jobb@foodbroker.se. Urvalet och intervjuer sker löpande skicka din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten, kontakta Försäljningschef Mattias Wijk. Tel: 070-396 74 50

Varmt välkommen med din ansökan!

Låter detta intressant?

Sök tjänsten genom att skicka CV och personligt brev till jobb@foodbroker.se